Last van ongewenste haaruitval? Frank Verheijen Hairdesign helpt.

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Het is dikwijls een natuurlijk en erfelijk bepaald proces, vooral als het gaat om haaruitval bij mannen. Dit heet in het medisch jargon alopecia androgenetica. Typisch hiervoor is dat u er de eerste jaren niets van merkt, tot u plots voor de spiegel staat en vaststelt dat uw haar toch wel erg dun aan het worden is. Alopecia androgenetica is een onomkeerbaar proces en het leidt bij bij veel mannen tot twijfel en onzekerheid over hun uiterlijk. Dames kunnen hier ook last van hebben, meestal vanaf de menopauze.

Vragen over onze oplossingen op het gebied van haaruitval? NEEM HIER CONTACT MET ONS OP

Naast deze gelijkmatige vorm van haaruitval kan het ook voorkomen dat haar plots en onregelmatig verdwijnt. Dit wordt alopecia areata genoemd. Het haar verliest u dan in plukken, niet alleen op de hoofdhuid, maar ook op andere delen van de huid.

Andere, niet erfelijke factoren kunnen ook een rol spelen. Stress bijvoorbeeld is een oorzaak van haaruitval bij vrouwen maar ook bij mannen. Ook chemotherapie zorgt vaak voor haarverlies. In het geval van chemotherapie vindt het verlies meestal twee, of drie weken plaats na de eerste behandeling, de hoofdhuid wordt ook droger en schilferiger.

Professionele begeleiding

Als haarspecialist bieden wij een professionele begeleiding voor mensen die te maken hebben met haarverlies. Onze ervaring met het verzorgen van modieuze kapsels is hierbij een extra troef. Een van onze specialisaties zijn semipermanente haartoevoegingen. Hierbij moet u zich voorstellen dat we uw eigen haar aanvullen tot een mooi, verzorgd en modieus kapsel dat we steeds opnieuw kunnen bijwerken. Het is alsof u gewoon naar de kapper gaat om uw haar te laten bijwerken. Dit zorgt ervoor dat u ook steeds uw wensen kan aanpassen na verloop van tijd, bijvoorbeeld met de wisseling van de seizoenen. Permanente haarwerken zijn ook mogelijk. We hebben een uitgebreide collectie confectiehaarwerken, waaruit u in alle vrijheid en bijna onbeperkt uw keuze kan maken.

Hulp bij het vinden van het juiste haarwerk

Het kiezen van een passend haarwerk is niet zomaar een keuze. Consulteer uw huisarts of dermatoloog voor een eerste advies. De medische indicatie die de arts u zal geven zal ons in staat stellen om voor een perfect passend haarwerk of haarstukje te zorgen, dat naadloos bij uw looks zal aansluiten. Leuk om weten is dat dat haarstukjes van echt haar gemaakt kunnen worden en qua kleur of structuur niet afwijken van uw eigen natuurlijke haar. Haarwerken worden vergoed door uw verzekering zodat u ook geen zorgen hoeft te maken over het kostenplaatje. Haaraanvulling, pruik of haarstukje, zowel bij haaruitval bij mannen als haaruitval bij vrouwen: de brede waaier aan keuzes zorgt ervoor dat u terug tevreden bent over uw uiterlijk. Niemand zal iets aan u zien en u heeft een natuurlijke uitstraling. We kunnen ook steeds zorgen voor passende make-up en visagie bij uw nieuwe look.

Discrete ontvangst

Of u nu door ziekte of door natuurlijke factoren last heeft van haaruitval, in regio Gennep bieden wij steeds een professionele begeleiding en verzorging aan. We werken met gerenommeerde merken zoals Sebastian en Wella. U kunt bij ons steeds rekenen op een discrete en professionele ontvangst in onze studio in Gennep, maar indien nodig komen we ook gratis aan huis of in het ziekenhuis voor een eerste kennismaking. Het wassen en verzorgen van een pruik doen we op eenvoudig verzoek, u kan dan rustig bij ons wachten tot we klaar zijn. We kunnen het verzorgen van een haarwerk ook al op voorhand inplannen in het geval u weet dat u het nodig zal hebben bij een chemotherapie of andere radiologische behandeling. Daarvoor, maar ook voor andere wensen, kan u online een afspraak maken.

Vragen over onze oplossingen op het gebied van haaruitval? NEEM HIER CONTACT MET ONS OP