Hoe werkt het?

Het is heel belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor u om alles met u door te nemen.

 

U kunt rekenen op:
 • Discrete ontvangst in onze haarwerkstudio in Gennep
 • Indien nodig ook gratis aan huis of in het ziekenhuis voor een kennismakingsgesprek
 • Indien nodig zeer discreet bij u thuis of in het ziekenhuis
 • Advies over haarverzorgingsproducten en behandeling
 • Wassen, verzorgen en in model brengen van uw pruik of haarstukje. U kunt deze later komen ophalen, of als u een pruik draagt, hierop rustig wachten
 • Reservering van uw haarwerk tot het moment dat u het nodig heeft bij chemotherapie of een andere radiologische behandeling
Kijk hier alvast naar ons stappenplan:
 1. Tijdens de eerste afspraak komen alle belangrijke punten aan bod. Voor u is het belangrijk om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken. Welke soort bevestiging u wilt, de kosten en mogelijke vergoedingen. Gezamenlijk maken we een keuze qua stijl, type, kleur en model.

   

 2. Na aanleiding van dit eerste gesprek stellen wij voor u een mooie collectie haarwerken samen, zodat u goed kunt kiezen.
  Confectiehaarwerk: u wilt een compleet haarwerk dan is de levertijd doorgaans 2 à 3 dagen
  Maathaarwerk: krijgt u maathaarwerk dan duurt het circa 8 tot 12 weken voor het ontwerp gereed is.
  reserveren: afhankelijk van uw situatie kunt een haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

   

 3. Zodra uw haarwerk binnen is wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt. Daarna wordt het op uw hoofd gepast. Zit het helemaal goed dan wordt het bevestigd. (heeft u gereserveerd voor een later tijdstip, dan wordt dit vanzelfsprekend pas later gedaan) Hierna volgt de finishing touch, niet anders dan wanneer u gewoon bij de kapper zou zitten. Tijdens en na dit proces laten wij u zien, hoe u het beste uw haarwerk kunt verzorgen en onderhouden. Dit duurt ongeveer 2 uur.

   

 4. U bent klaar en vertrekt, uiteraard gekapt met een nieuwe afspraak voor de volgende keer. Meestal is dit 2 weken voor de controle afspraak. Bij maathaarwerk is dit doorgaans wat langer, 4 tot 5 weken. Afhankelijk van uw bevestiging en hoe snel het nog aanwezige haar groeit. Dan wordt uw haarwerk verwisseld, gereinigd en zo nodig wordt uw eigen haar gekapt. Heeft u tussentijds vragen, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen.

   

 5. Wij leveren een uitstekende na-service!
  Tip: Neem, indien mogelijk, een vriend of vriendin mee om u te ondersteunen met de keuze van uw haarwerk