Hoe werkt het?

Wij werken volgens een stappenplan en nemen daarom uitgebreid de tijd voor u om alles met u door te nemen, om te weten wat u te wachten staat.

 

U kunt rekenen op:
 • Discrete ontvangst in onze atelier in Gennep binnen 5 dagen
 • Het intake gesprek is  gratis en geheel vrijblijvend
 • We geven garantie op fabricagefouten, 3 maanden op haarwerken van kunstvezel en 6 maanden op haarwerken van echt haar
 • Indien nodig ook gratis aan huis of in het ziekenhuis
 • Advies over haarverzorgingsproducten en behandeling
 • Wassen, verzorgen en in model brengen van uw pruik of haarstukje. U kunt deze later komen ophalen, of als u een pruik draagt, hierop rustig wachten
 • Reservering van uw haarwerk tot het moment dat u het nodig heeft bij chemotherapie of een andere radiologische behandeling
Kijk hier alvast naar ons stappenplan:
 1. Tijdens de eerste afspraak komen alle belangrijke punten aan bod. Voor u is het belangrijk om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welke soort bevestiging u wilt, de kosten en mogelijke vergoedingen. Gezamenlijk maken we een keuze qua stijl, type, kleur en model. 

   

 2. Na aanleiding van dit eerste gesprek stellen wij voor u een mooie collectie haarwerken samen, zodat u goed kunt kiezen. Confectiehaarwerk: heeft een levertijd van doorgaans 2 à 3 dagen. Maathaarwerk: heeft een levertijd van circa 8 tot 12 weken voor het ontwerp gereed is. Dit kan niet met een zichtzending, want het haarwerk wordt persoonlijk op maat gemaakt
  reserveren: afhankelijk van uw situatie kunt een haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

   

 3. Zodra de zichtzending bij ons binnen is maken we een afspraak voor een pasmoment, op dit moment worden de haarwerken gepast en kijken we of er een haarwerk aan uw wensen voldoet en bij u past. Zit het helemaal goed dan wordt het bevestigd. (heeft u gereserveerd voor een later tijdstip, dan wordt dit vanzelfsprekend pas later gedaan)

   

 4. Het gekozen haarwerk wordt in de juiste coupe geknipt, daarna op uw hoofd gepast en gepersonaliseerd. Tijdens en na het proces laten wij u zien hoe u het beste uw haarwerkkunt verzorgen en onderhouden. Het haarwerk is nu klaar voor gebruik. U kunt het haarwerk meenemen.

   

 5. We maken een nieuwe afspraak voor de volgende keer, dit is meestal na 2 weken. Heeft u tussentijds vragen dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen.
  Wij leveren uitstekende na service!
  Tip: Neem, indien mogelijk een familielid, vriend of vriendin mee om u te ondersteunen met de keuze van uw haarwerk.