HAARSPECIALIST FRANK VERHEIJEN

Haarspecialist Frank Verheijen Hairdesign: voor uw ideale kapsel
Bent u op zoek naar een professionele haarspecialist waar u terecht kunt voor het haar knippen, de kleur van het haar veranderen of een compleet nieuw kapsel? Frank Verheijen Hairdesign is de haarstylist waarbij u helemaal uzelf kunt zijn. Of het nu gaat om alleen de puntjes te knippen of de totale haarstijl veranderen, ons team van enthousiaste haarstylisten staat voor u klaar om u van uw ideale kapsel te voorzien!

Benieuwd naar wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? NEEM CONTACT MET ONS OP

Uw haar veranderen in elke gewenste stijl
haarspecialist

Een mooi en verzorgd uiterlijk brengt zelfvertrouwen met zich mee. En dat begint al met de juiste haardracht. Ons team van Frank Verheijen Hairdesign begrijpt dit als geen ander en daarom voorzien we u graag van de haarstijl die het beste u past. U kunt zo onze kapsalon in Gennep binnenwandelen met uw haarwensen. Ons team aan professionele haarstylisten staan voor u klaar. Gaat u voor een frisse, korte coupe of voor lange lokken? Heeft u graag een nieuwe kleur in het haar of wilt u de mogelijkheden voor een pruik bespreken? Kom gerust eens langs in onze salon.

Uw kapsel is in goede handen bij haarspecialist Frank Verheijen

Een kapsel knippen is een vak apart. Ons team bestaat dan ook enkel uit professionele haarstylisten die continue worden bijgeschoold op het gebied van de laatste knip- en kleurtechnieken en make-up trends. Daarnaast werken wij alleen met de beste haarproducten op de markt, waaronder van de bekende merken Sebastian, Goldwell, Wella en Chi. Wanneer u onze salon bezoekt, zult u ook merken dat wij een eigen gezicht hebben. Een gezicht wat staat voor professionaliteit en kwaliteit.

Haar knippen, kleuren en stijlen

Het ideale kapsel knippen wat aan al uw wensen voldoet, dat is waar wij voor staan. Of het nu alleen gaan om wassen, haren knippen, de haarkleur veranderen of het haar stijlen (bijvoorbeeld voor uw trouwdag of een andere speciale gelegenheid), bij ons kan het allemaal. Ons team van stylisten staan bekend om hun professionaliteit, creativiteit en vriendelijkheid. Met deze eigenschappen gaan wij uw haarstijl veranderen precies zoals u dat wilt!

Een afspraak maken bij haarstylist Frank Verheijen

Wilt u uw haren knippen? Of wilt u graag advies over een optimale haarverzorging wat bij u past? U bent meer dan welkom bij Frank Verheijen Hairdesign. U kunt altijd even binnen komen lopen in onze kapsalon in Gennep voor het maken van een afspraak. Ook kunt u eenvoudig online een afspraak maken via onze website.

Benieuwd naar wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP