Bruidsarrangementen bij Frank Verheijen Hairdesign

Een bruiloft is één van de meest bijzondere momenten in je leven. De dag waarop u mag schitteren en stralen en ‘ja’ mag zeggen tegen die ene speciale persoon. Niet alleen een mooie trouwjurk gaat op deze dag een glimlach op uw gezicht toveren, maar ook uw bruidskapsel maakt het totaalplaatje af! Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een haarstylist die niet alleen uw ideale bruidskapsel kan verwezenlijken maar ook écht naar uw wensen luistert? Dan bent u bij Frank Verheijen Hairdesign aan het juiste adres!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE BRUIDSARRANGEMENTEN

Onze Bruidsarrangementen

Wij als haistylisten bieden u verscheidene bruidsarrangementen waarin u de keuze hebt uit verschillende bruidskapsels. U als aanstaande bruid kunt hierbij denken aan opsteken, krullen, föhnen, vlechten, weelderige bloemen verwerken in het haar, etc. Onze haar- en haarkleurspecialisten zijn u graag van dienst! Hiermee garanderen wij u de kwaliteitsverzorging en behandeling die uw haar verdient! Naast het stylen van uw haar heeft u bij ons ook de mogelijkheid om ons uw make up & visagie te laten verzorgen. Voor meer informatie over de bruidsarrangementen kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben de beste professionals klaar staan voor de aanstaande bruid!

Advies van onze haarstylisten

U kunt een afspraak maken waarin we het kapsel van uw keuze bespreken en uitproberen. Wanneer u nog geen idee heeft hoe u uw haar gestyled wilt hebben op uw trouwdag geven wij uw graag advies. Bij Frank Verheijen Hairdesign zijn wij op de hoogte van de laatste bruiloft- en haartrends en door onze ervaring kunnen wij u professioneel advies geven. Dit alles, zodat uw bruidskapsel niet alleen bij de stijl van uw bruiloft en trouwjurk past, maar ook bij uw persoonlijkheid. Ons team van haarspecialisten staat voor uw klaar om u het bruiloft kapsel te geven dat uw speciale dag onvergetelijk zal maken!

Een afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in onze bruidsarrangementen of zou u graag het advies willen ontvangen van onze kapper specialisten? Neem dan vooral contact met ons op. Een afspraak maken kan online, maar u kunt natuurlijk ook even langs komen in ons pand aan de Spoorstraat.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE BRUIDSARRANGEMENTEN