Make Up & Visagie bij Frank Verheijen Hairdesign

Make Up & Visagie

Een mooi kapsel en de juiste make-up maken een outfit helemaal compleet. Bij Frank Verheijen Hairdesign bieden wij u naast een mooi kapsel ook een stralende visagie look. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van visagie en daarom kunnen wij uw kapsel combineren met een prachtige beauty look. Wij zullen dit compleet maken met een geweldige visagie behandeling.

Meer informatie over onze make up & visagie mogelijkheden?

Neem contact met ons op.

Ervaren visagisten

Een speciale gelegenheid? Wij laten u stralen. Als ervaren visagisten zorgen wij ervoor dat u tevreden zult zijn over het resultaat. Hierbij letten we op uw haarkleur, uw kleding, de kleur van uw ogen en de vorm van uw gezicht. Elk gezicht is speciaal en anders, daarom vraagt ieder gezicht om een persoonlijke verzorging. Elk persoon is uniek en zo wordt u binnen onze salon ook behandelt.

Iedereen is uniek

Om uw de behandeling op maat te bieden kijken wij naar de unieke kenmerken van uw gezicht. Onze visagisten zullen de uitstraling aanpassen aan uw gezichtskenmerken en gezichtsvorm. U zult erg betrokken worden in dit proces, omdat onze visagisten u op de hoogte houden van de stappen die zij volgen. U zult een makeover krijgen waar u altijd van heeft gedroomd. Dit professionele advies kunt u meenemen en ook zelf proberen. Wij gebruiken het Italiaanse nici make-up merk Essential. De Essential make-up lijn is innovatief en zeer uitgebreid met verschillende soorten foundations, lipsticks, oogschaduw, blushers, nagellakken, etc., in de allermooist tinten. Wij creëren voor u, samen met onze producten van Essential, de perfecte uitstraling waarmee je van elke dag de mooiste dag van je leven maakt.

Het complete plaatje

Bij Frank Verheijen Hairdesign zijn we niet alleen een haarspecialist. U kunt bij ons ook terecht voor zowel feest-, bruids- als dag make-up. Wij houden daarbij altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Het doel van onze complete beauty behandeling is dat wij u de behandeling geven waar u volledig tevreden mee bent. Voor een geweldige makeover van een van onze professionals kunt online een afspraak inplannen bij Frank Verheijen Hairdesign.

Meer informatie over onze make up & visagie mogelijkheden?

Neem contact met ons op.