KAPPER GENNEP FRANK VERHEIJEN

Kapper Gennep: Frank Verheijen Hairdesign

Frank Verheijen Hairdesign is een gerenommeerde kapper Gennep. Een goed gevoel staat bij ons voorop. Het gezegde “als je haar maar goed zit” klinkt misschien cliché, maar het is de basis van zelfvertrouwen. Bij Frank Verheijen Hairdesign kun je jezelf zijn. Kom tot rust in één van onze comfortabele stoelen en laat je eens lekker verwennen. Ons team van enthousiaste haarstylisten zorgen steeds opnieuw voor een schitterend resultaat.

Vragen over de mogelijkheden die onze kapsalon te bieden heeft?

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Een gespecialiseerde kapper in Boxmeer

Op zoek naar een betrouwbare kapper in Boxmeer? Een kapsalon waar er echt naar jouw wensen wordt geluisterd? Ook dan is Frank Verheijen Hairdesign jouw adres. In onze kapperszaak staat de koffie altijd klaar. Samen gaan we op zoek naar de coupe die jouw gezicht laat spreken. Bij ons geen overijverige scharen, maar een kapsel, haarkleuring of haarwerk op maat. Tevredenheid is ons uitgangspunt!

Een kapper in de regio Middelaar gespecialiseerd in haarwerken

Frank Verheijen Hairdesign is een kapper in de regio Middelaar met een enthousiast team van vakbekwame haarspecialisten. Naast wassen en knippen zijn wij tevens gespecialiseerd in haarwerken op maat. Het verlies van haar – om welke reden dan ook – is voor zowel mannen als vrouwen geen prettige zaak. In onze kapperszaak kun je terecht voor mooie en gemakkelijk te onderhouden kapsels. De haarwerken zijn gebaseerd op natuurlijk haar, en kunnen worden aangepast aan al je wensen. Ervaar de luxe van een weldadige kappersbehandeling, net als vroeger.

Voor de mooiste kleuren: jouw kapper in de buurt van Oeffelt

Wil je graag de eerste grijze haren camoufleren? Of heb je gewoon zin in een stralende nieuwe haarkleur? Frank Verheijen, jouw kapper in de buurt van Oeffelt, is gespecialiseerd in innovatieve haarkleuren. Wij werken met de nieuwste technieken en gebruiken merken als Sebastian en Wella. Deze merken zorgen niet alleen voor een stralende kleur, maar houden je haar ook in topconditie. Een goed gekozen kleur kan veel doen voor je uitstraling. Benieuwd naar de perfecte kleur en het ideale kapsel voor jouw gezicht en levensstijl? Laat je gerust adviseren door ons deskundige team!

Kapper vlakbij Milsbeek: voor als je op je best wilt zijn

Frank Verheijen is een ervaren kapper vlakbij Milsbeek. In onze kapsalon kun je niet alleen terecht voor haarverlenging of voor de nieuwste haartrends, maar ook voor make-up, visagie en bruidsarrangementen. Heb je binnenkort dus iets te vieren, dan helpt ons deskundige team je graag om zo stralend mogelijk voor de dag te komen. Frank Verheijen is het adres voor all-in bruidsarrangementen.

Frank Verheijen: jouw hairstylist in regio Gennep

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe coupe, een nieuwe haarkleur of naar een haarwerk op maat: bij Frank Verheijen zit je goed. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de look die bij je past. Wil je een afspraak maken? Dat kan snel en eenvoudig online. Graag tot snel!

Vragen over de mogelijkheden die onze kapsalon te bieden heeft?
NEEM CONTACT MET ONS OP.