HAARKLEURSPECIALIST

FRANK VERHEIJEN

Op zoek naar een haarkleurspecialist? Ons team van enthousiaste haarstylisten van Kapsalon Frank Verheijen Hairdesign staat voor je klaar en heeft vele jaren ervaring op het gebied van innovatieve haarkleuringen. Maak dus snel een afspraak!

Higlights of een totaal nieuwe kleur?

Radicaal van haarkleur veranderen is niet altijd nodig. Met donkere highlights kunt u grijze haren subtiel camoufleren, of uw bruine coupe een frisse en zonnige uitstraling geven. Toch liever een volledig nieuwe kleur? Maak dan eens een online afspraak met kleurspecialist Frank Verheijen. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste nuance.

Weten welke haarkleur het best bij u past?

Het belang een haarkleurspecialist

Vraagt u zich weleens af welke haarkleur het best bij u past? Of wilt u graag eens van haarkleur veranderen, maar twijfelt u of rode lokken u wel zullen staan? Bij het vinden van de perfecte haarkleur draait het niet zozeer om radicale veranderingen, maar om het selecteren van de juiste kleurschakeringen. Één van onze kleurspecialisten kan u daarbij helpen.

Houd rekening met de kleur van uw huid

Bij het kiezen van de juiste kleur zal een haarkleurspecialist altijd rekening houden met de kleur van uw ogen en uw huid. Bij blauwe ogen en een rozige huid staan kleuren met een koele ondertoon het mooist. Bij bruine ogen en een gelige teint zijn warme kleuren dan weer prachtig.

Zo houdt u het natuurlijk

Droomt u van een andere kleur, maar wilt u het wel zo natuurlijk mogelijk houden? Wijk dan niet meer dan drie tinten af van uw natuurlijke haarkleur. Mocht u twijfelen, blijf dan gerust wat aan de voorzichtige kant. Het is eenvoudiger om een iets te zacht uitgevallen haarkleur wat intensiever te maken, dan om te donkere lokken weer op te lichten.