Wella Salon Frank Verheijen Hairdesign

Goede kappers gebruiken de beste producten

Als je naar Frank Verheijen Hairdesign gaat, dan wordt je haar behandeld met producten die je haar mooi maken en verzorgen. Wella is zonder twijfel één van de bekendste merken: constante kwaliteit en telkens weer vernieuwend. De Wella kapper is op de hoogte van de moderne eisen die aan een kapsel gesteld worden. Frank en zijn team van ervaren kapsters en haarstylisten zorgen ervoor dat elke klant de deur uitgaat met een mooi verzorgd en aantrekkelijk kapsel. Ook voor mensen die problemen hebben met hun haar, bijvoorbeeld haaruitval, zijn er allerlei oplossingen waardoor ze weer een vol, mooi geknipt en goed verzorgd kapsel krijgen De Wella producten zijn daarbij onmisbaar. Samen met de vaardigheid van de hairdesigner, en indien nodig haarwerken met extra haar, zorgen deze producten voor een uiterlijk waar je blij mee bent.

Meer te weten komen over onze Wella producten en service? Neem contact met ons op.

Ieder zijn of haar eigen kapsel

De Wella salon heet u welkom. Er zijn net zoveel haarwensen als dat er mensen zijn. Haar is persoonlijk, uniek. Maar het is ook modieus, dat wil zeggen bepaald door de mode. Het trekt de aandacht. Of het is juist discreet maar ook dat is geen toeval. Wella maakt uw haar glanzend en sterk. Het valt soepel en zacht maar blijft wel in model zitten bij elke beweging. Het voelt prettig aan en is een lust voor het oog. Een intrigerende look begint bij je haar. Een natuurlijke look is bedrieglijk: zo mooi wordt het alleen met de juiste producten, zoals die van de Wella kapper, en een ervaren en vaardige hairdesigner, zoals Frank Verheijen. Zijn salon ligt in Gennep. Als je niet in Limburg woont, zijn er toch bij jou ook Wella salons in de buurt, die je haar prachtig maken en houden.

Wella producten

100157

Haarverzorging begint met een goede shampoo. Vervolgens heeft het haar voeding nodig om gezond te blijven en te stralen. Een gezond dieet helpt, Wella producten doen de rest. Haar dat er gezond uitziet heeft een mooie glans en het valt los maar toch stevig. Hiervoor heeft dit Duitse bedrijf in meer dan 130 jaar precies de juiste producten ontwikkeld. En telkens zijn er weer nieuwe producten en mogelijkheden. Haar en hairdesign zijn belangrijk, het geeft zelfvertrouwen als je haar op z’n best verzorgd, geknipt en gestyled is. Vraag advies aan ons team, maak een afspraak, of het nu is om je haar een mooie nieuwe kleur te geven, je haar langer of voller te maken, of gewoon eens van gedachten te wisselen. Ervaring en de beste producten staan voor je klaar in de Wella salon van Frank Verheijen Hairdesign.

Meer te weten komen over onze Wella producten en service? Neem contact met ons op.