Sebastian Kapper Frank Verheijen

Frank Verheijen Hairdesign in Gennep is een fijne plek om tot rust te komen en uw haar te laten verzorgen. Ons team van enthousiaste haar- haarwerkspecialisten staat voor u klaar om u te voorzien van krachtig verzorgd, perfect geknipt en gestijld haar. Niet alleen hebben wij passie voor ons werk, onze haarstylisten zijn ook zeer ervaren. Naast knippen, verzorgen en stijlen, kunt u bij ons ook terecht voor haarkleuring, pruiken, haaruitval, haarwerken, haar verlengen, bruidsarrangementen, make-up en visagie.

Meer te weten komen over onze Sebastian producten en service? Neem contact met ons op

Essentiële verzorging

Mooi haar verdient een nauwgezette, toegewijde verzorging, en daarom maken wij gebruik van onder andere Wella producten en de nieuwe Sebastian haarverzorgingslijn. Deze uitgebreide lijn van Sebastian kapper is speciaal ontwikkeld om mild te zijn voor het haar. De rijke producten zorgen voor zijdezacht en intens doorvoed haar. Tegelijk verzekert deze lijn een waanzinnig resultaat na het stijlen. Veelzijdigheid is belangrijk om elke stijl te kunnen realiseren. Daarom zijn er vier lijnen geïntroduceerd: FLOW, FORM, FLAUNT, FOUNDATION. Iedere lijn heeft een andere focus. Afhankelijk van uw wensen gebruiken wij de Sebastian producten die daar het meest bij passen.

Sebastian haarverzorgingslijn

104166

FLOW demand sophisti-caring stylers geeft soepelheid die nooit eerder gevoeld is. De producten zijn voedend in de kern en dynamisch in het resultaat. De lijn bevat onder andere een vloeibaar foam dat het haar dikker maakt. Gewichtloosheid wordt in deze complete lijn gegarandeerd en daarom zijn alle producten uitermate geschikt voor subtiele styling. Het effect is zijdezacht haar, licht en elegant als kasjmier.

FORM demand sculpt-astic stylers voorziet het haar van een enorme boost, en maakt complete stijlveranderingen mogelijk. Buiten de comfort-zone is alles toegestaan met deze krachtige producten. Gelukkig zijn volume en textuur zonder pluizigheid gegarandeerd. Ook details zijn hier niet onbelangrijk. Gaat u voor een nonchalante, matte finish of liever een glanzend effect?

FLAUNT demand shine-sational stylers staat voor ultieme glans en helderheid. Laat een iconische look creëren die u onweerstaanbaar maakt. De opvallende glans in deze producten zorgt voor een chique uitstraling. Tevens bevat de lijn een serum waarmee niet alleen glans gegarandeerd wordt, maar daarnaast controle over pluizig haar. Ook behoren tot deze lijn hittebestendige producten die uw haar beschermen tegen UV-straling en hitte van de krul- of stijltang.

FOUNDATION excelent care biedt intensieve verzorging. Deze lijn bevat gewichtloze shampoo en conditioner die uw haarkleur behouden. Daarom zijn de producten zeer geschikt voor gekleurd of kwetsbaar haar. De producten voeden en hydrateren en verhelpen pluizig haar. Daarnaast bevat de lijn haarmaskers die het haar krachtig verzorgen en weer levendig maken.

Een afspraak maken?

Deze producten zijn door Sebastian kapper Frank Verheijen Hairdesign geselecteerd om uw haar de beste verzorging te geven. Uw haar verdient het om verwend, geknipt en gestijld te worden en onze specialisten doen dit graag voor u. Een afspraak kan nu eenvoudig online gemaakt worden.

Meer te weten komen over onze Sebastian producten en service? Neem contact met ons op