Online een afspraak maken bij kapper Frank Verheijen Hairdesign

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon in de buurt van Gennep waarbij zowel de klant als de kwaliteit hoog in het vaandel staan? En wilt u bij deze kapper een online afspraak maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Frank Verheijen Hairdesign staat voor u klaar om u van het ideale kapsel te voorzien. U bent van harte welkom om uw haar te laten wassen en knippen in het gewenste model. Ook voor advies op het gebied van een optimale haarverzorging staan wij voor u klaar. Ook wanneer u online uw afspraak heeft gemaakt!

Maak nu online een afspraak via onze afsprakenplanner

Frank Verheijen Hairdesign: uw haarspecialist

Online afspraak maken

Frank Verheijen Hairdesign is een haarspecialist die van alle markten thuis is. Wij zijn gespecialiseerd in diverse kappersdiensten, waaronder het knippen, kleuren en stijlen van het haar of het aanmeten van een pruik of haarwerk. Ook de producten waarmee wij werken zijn van topmerken als Goldwell, Hair Contrast en Royal Effem. Ons team is continue op de hoogte van de laatste knip- en kleurtechnieken en make-up trends. Hierdoor kunnen we u op professionele wijze van uw kapselwensen voorzien. Wilt u uw haar in een bepaald model knippen of wilt u de kleur veranderen? Wellicht wilt u uw haarstijl compleet veranderen! Het is allemaal mogelijk in onze salon.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en betruwbaarheid

Iedereen heeft een eigen stijl. Zowel de klant als wij als kapperszaak. Onze stijl is open, klantvriendelijk en betrouwbaar. Daarnaast leveren wij de kwaliteit die van een goede haarstylist verwacht mag worden. De stijl voor de klant is bij iedereen verschillend. Wat uw haarstijl ook is, u kunt bij ons altijd uzelf zijn u bent meer dan welkom. Ook wanneer u advies wilt over een goede haarverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. En vanaf nu kunt u ook online een afspraak maken bij kapper Frank Verheijen. Een makkelijke en snelle manier om uw knipbeurt bij ons in te plannen.

Bij Frank Verheijen Hairdesign kapper online afspraak maken

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze salon in Gennep, dan is het online afspraak maken kapper Frank Verheijen een grote aanrader. Via onze website laat u op eenvoudige wijze weten wanneer en hoe laat u wilt langskomen. U komt op de dag van afspraak terecht in een professionele kapsalon waarbij klantvriendelijkheid en kwaliteit vooraan staan. Samen gaan we er alles aan doen om uw haarstijl aan al uw wensen te voldoen!

Maak nu online een afspraak via onze afsprakenplanner