foto-kop-maathaarwerkEen maathaarwerk en ambachtelijk haarwerk zijn een exclusief ontwerp van 100% echt haar en hand geknoopt. In een oriënterend gesprek gaan wij samen onderzoeken welk haarwerk voor u het meest geschikt is en het beste past bij uw persoonlijkheid en lifestyle.

De omtrek van uw hoofd wordt gemeten, model, kleur en haarstructuur worden bepaald (krul, golvend, stijl) en er wordt een mal gemaakt van uw hoofd. Zodat het haarwerk perfect past op uw hoofd, en aan alle wensen voldoet.

De levertijd van een opmaat gemaakt haarwerk is 10/12 weken. Maathaarwerken en ambachtelijke haarwerken kunnen niet retour genomen worden. Een haarwerk, zo mooi als u eigen haar

Prijzen van maathaarwerk en ambachtelijke haarwerken

De prijzen van een maathaarwerk of ambachtelijk haarwerk zij afhankelijk van o.a. de grootte, lengte, hoeveelheid haar en de kleur van het gebruikte haar. Europees haar heeft een goede kwaliteit maar is schaars en dus duurder. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u een precieze prijsindicatie geven.

Garantie van Maathaarwerken en ambachtelijke haarwerken

Nadat we het haarwerk zorgvuldig gecontroleerd hebben wordt het haarwerk gepresenteerd. Bent u tevreden dan gaat de garantie van 1 jaar in op subtiele aanpassingen en op het vervaardigen van het haarwerk. Er wordt geen garantie gegeven op verkeerd onderhoud en gebruik.