Over onshaarwerk_atelier_het_pruykenhuys-53_crop

Onze passie voor het kappersvak heeft ervoor gezorgd dat we iedereen met een haarprobleem, een mooi kapsel willen geven.

Het proces tot een goed passend haarwerk is intensief en persoonlijk, eerst gaan we een afspraak plannen voor een uitgebreid vrijblijvend kosteloos informatie gesprek, onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat we u goed kunnen informeren over het juiste haarwerk, waarbij u een inzicht krijgt  in de kosten en de vergoeding door de zorgverzekering worden meegenomen.

Wij gaan uw haarwerk personaliseren naar uw wens, het kapsel maken waar u gelukkig mee bent, en u  zelfvertrouwd mee door het leven gaat.

Door onze professionaliteit en vakmanschap zullen wij ervoor zorgen dat zowel een confectie als maathaarwerk zo dicht mogelijk bij uw oorspronkelijke kapsel komt.

Er zijn verschillen de medische of cosmetische redenen om te kiezen voor een deelhaarwerk of een geheel haarwerk.

Wij streven ernaar om u een passende oplossing te bieden aan uw haar probleem, of dat nu klein of groot is.

Een mooi kapsel maken voor u is onze uitdaging, een kapsel waar wij trots op zijn en waar u gelukkig mee bent, want tenslotte wil iedereen mooi haar!

Het team

  • Monique van Bergen
  • Frank Verheijen

Ons haarwerk team bestaat uit 2 top stylisten, die beide passie hebben voor haarwerk, veel geduld hebben en heel goed kunnen luisteren. Wij zijn goed geschoold op het gebied van haarwerk en kunnen u een eerlijk en professioneel advies geven over het haarwerk dat bij u past.
In ons aparte atelier heeft u alle privacy en kunt u terecht voor een vrijblijvend informatie gesprek. Bij iedere persoonlijke situatie zoeken we samen naar een passende oplossing om u zo spoedig mogelijk te helpen.

TIP: Neem iemand mee als support!

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 0485-516996 (zie openingstijden).
Voor spoedgevallen kunt u bellen naar: 06 12626398.