Haarwerken: de stap naar een goed gevoel

Voor veel vrouwen is het haar hun grootste sieraad. Bijna niets is zo bepalend als onze lokken. Ons haar bepaalt hoe we eruit zien, hoe we op anderen overkomen en zelfs hoe we ons voelen. Toch krijgen veel mensen ooit te maken met haaruitval. Dit kan diverse oorzaken hebben. Erfelijke aanleg, maar ook ziekten, stress, medicijngebruik, bestraling, brandwonden, ouderdom of hormoon ontregeling kunnen ervoor zorgen dat uw haar dunner wordt. Haarverlies leidt bij veel mensen tot het verlies van zelfvertrouwen. Gelukkig is daar nu iets aan te doen.

Informeer naar onze haarwerken bij onze specialisten. Neem contact met ons op.

Haarstukken met de uitstraling van echt haar

haarwerkspecialist

Er gaat natuurlijk niets boven het gevoel van echt haar. Toch biedt een pruik of een haarstuk vaak een prima alternatief. Met pruiken van echt haar kunt u onbezorgd sporten of fietsen door de regen. Een dunne haardos krijgt weer volume met haarstukken of hairextensions. Frank Verheijen Hairdesign is gespecialiseerd in haarwerken op maat. Wilt u uw haar verlengen of meer body geven met haarstukken? Voor elke wens is er wel een oplossing. Onze haarwerken worden vervaardigd met behulp van de nieuwste technieken en zorgvuldig afgewerkt tot in het kleinste detail. Het resultaat: de zijdezachte uitstraling van echt haar.

Wat kan een haarwerker voor u betekenen?

Misschien denkt u bij pruiken van echt haar direct aan een hoog prijskaartje. Toch hoeft een goede pruik niet veel te kosten. Als u om medische redenen een haarstuk nodig heeft, kunt u een verwijzing aanvragen bij uw huisarts. Uw ziektekostenverzekering zal dan een vergoeding geven. Bij Frank Verheijen hairdesign kunt u rekenen op een persoonlijke en discrete ontvangst. Desgewenst bezoeken wij u zelfs thuis of in het ziekenhuis. Onze haarwerker gaat samen met u op zoek naar de perfecte oplossing. Een nieuwe look, gesneden uit echt haar dat qua kleur en structuur niet te onderscheiden is van uw eigen haar. Hairextensions en pruiken echt haar kunnen eenvoudig worden gewassen, geföhnd en gestyled, precies zoals u altijd deed.

Haarverlenging voor natuurlijk lang haar

Altijd al gedroomd van weelderige lange lokken? Dat is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Als u fijn haar heeft groeit het misschien wel tot over de schouders, maar zal het er al snel sliertig uitzien. Of misschien probeert u al jaren om uw pixie te laten uitgroeien. Uw haar verlengen kan dan de perfecte oplossing zijn. Fijn haar wordt voller, en uw haar zit vanaf de eerste dag precies zoals u dat wilt. Gaat u voor één lengte, voor lange lagen of een pony? Na de haarverlenging worden uw lokken in het gewenste model geknipt. Zo verlaat u de salon met de look waar u altijd al van droomde.

Bent u geïnteresseerd in een haarwerk, in pruiken echt haar of in hairextensions? Maak dan eens een afspraak met Frank Verheijen Hairdesign. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Informeer naar onze haarwerken bij onze specialisten. Neem contact met ons op.