Haarkleurspecialist Frank Verheijen Hairdesign

Op zoek naar een haarkleurspecialist? Ons team van enthousiaste haarstylisten van Kapsalon Frank Verheijen staat voor je klaar. Elk lid van ons team heeft vele jaren ervaring op het gebied van innovatieve haarkleuringen. Maak dus snel een afspraak!

Weten welke haarkleur het best bij u past? Neem contact op met onze haarkleurspecialisten

Het belang een haarkleurspecialist

haarkleurspecialist

Vraagt u zich weleens af welke haarkleur het best bij u past? Of wilt u graag eens van haarkleur veranderen, maar twijfelt u of rode lokken u wel zullen staan? Bij het vinden van de perfecte haarkleur draait het niet zozeer om radicale veranderingen, maar om het selecteren van de juiste kleurschakeringen. Één van onze kleurspecialisten kan u daarbij helpen.

Een nieuwe haarkleur – een nieuw leven?

Een nieuwe haarkleur kan veel voor u betekenen. Het kan u jaren jonger doen lijken, of u een serieuzere of juist speelsere uitstraling geven. Helaas blijkt niet elke keuze de juiste te zijn. Sommige vrouwen grijpen in zo’n geval vaak zelf naar de verfkwast, of klampen zich jarenlang vast aan een kleur die hun uitstraling tekort doet. Dat is jammer, want er is op het gebied van kleuren oneindig veel mogelijk. Waar moet u op letten als u een nieuwe kleur overweegt?

Zo houdt u het natuurlijk

Droomt u van een andere kleur, maar wilt u het wel zo natuurlijk mogelijk houden? Wijk dan niet meer dan drie tinten af van uw natuurlijke haarkleur. Mocht u twijfelen, blijf dan gerust wat aan de voorzichtige kant. Het is eenvoudiger om een iets te zacht uitgevallen haarkleur wat intensiever te maken, dan om te donkere lokken weer op te lichten.

Houd rekening met de kleur van uw huid

Bij het kiezen van de juiste kleur zal een haarkleurspecialist altijd rekening houden met de kleur van uw ogen en uw huid. Bij blauwe ogen en een rozige huid staan kleuren met een koele ondertoon het mooist. Bij bruine ogen en een gelige teint zijn warme kleuren dan weer prachtig.

Het bijzondere effect van blond

Blond behoort tot de meest gewilde haarkleuren onder vrouwen. Geen wonder, want het is een zachte kleur die past bij bijna elk huidtype. Dat wil zeggen: zolang u de juiste tint kiest. De kleur blond kent eindeloos veel nuances: van platinablond tot goudblond, honingblond en donkerblond.

Vurig en warm rood

Net als blond is ook rood een kleur die veel mensen staat. Maar ook hier is het zaak om de juiste nuance te kiezen. Wist u trouwens dat rode pigmenten extra gevoelig zijn voor UV-licht? Ze breken sneller af dan bruin of blond pigment. Wilt u uw rode lokken lang mooi houden, dan is een goede verzorging essentieel. Investeer daarom in goede haarverzorgingsproducten van merken als Wella en Sebastian.

Higlights of een totaal nieuwe kleur?

Radicaal van haarkleur veranderen is niet altijd nodig. Met donkere highlights kunt u grijze haren subtiel camoufleren, of uw bruine coupe een frisse en zonnige uitstraling geven. Toch liever een volledig nieuwe kleur? Maak dan eens een online afspraak met kleurspecialist Frank Verheijen. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste nuance.

Weten welke haarkleur het best bij u past? Neem contact op met onze haarkleurspecialisten